Antimicrobiële folie

Sinds kort introduceren wij een folie tegen bacteriën. ImagePerfect SafeTouch, een anti-microbieel laminaat voor toepassingen in een omgeving waar verspreiding van bacteriën op ondergronden moet worden voorkomen. Het folie is beschikbaar in glanzende en matte uitvoering en biedt meer dan 99,99% bewezen bescherming tegen de groei van een reeks algemene bacteriën, schimmels en parasieten.

In de folie

De antimicrobiële middelen zijn verwerkt in de samenstelling van de film en niet als aparte coating aangebracht. Dit garandeert volgens de leverancier een langdurige bescherming van tenminste drie jaar bij intensief gebruik en regelmatige (schurende) reiniging.

Het product is bedoeld voor vlakke ondergronden zoals markeringen, toonbanken, bureaus, deuren en werkbladen in een omgeving die een hoge mate van hygiëne vereist. Denk aan winkelschappen, openbaar vervoer, gezondheidszorg, onderwijs, kinderdagverblijven, ziekenhuizen en evenementenlocaties.

Schoon verwijderbaar

Dankzij de schoon verwijderbare semi-permanente belijming op solventbasis, is SafeTouch direct toepasbaar op ondergronden. De hoge transparantie van de folie zorgt ervoor dat de originele ondergrond op een natuurlijke manier zichtbaar blijft. Het kan ook als laminaat worden gebruikt over een geprint oppervlak, na een inktdroogtijd van 48 uur. De folie is bestand tegen regelmatige reiniging met middelen als ethanol (70%), IPA (0,1%) en benzalkonium chloride (5%).

Meer weten over dit folie? Neem gerust contact met ons op!