Logo ontwerpen

Grafisch vormgeving

Wij kunnen een logo maar ook een geheel eigen huisstijl voor u ontwerpen. U komt met een idee en wij gaan dat grafisch voor u vormgeven. Samen denken wij verder en komen wij tot het juiste ontwerp. Het bestand dat u van ons krijgt, kunt u voor meerdere doeleinden gebruiken. Te denken valt aan klein drukwerk zoals flyers en visitekaartjes.

Procedure

-Wanneer u het aanvraagformulier verstuurd heeft, zullen wij telefonisch contact met u opnemen om uw wensen verder door te spreken.

-Daarna volgt een mailing en of telefonisch contact over het eerste ontwerp en offerte en eventuele verdere aanpassingen.

-Dan volgt er een definitief ontwerp met een factuur.

-Wanneer deze factuur is voldaan, versturen wij u de gewenste bestanden.

Bestand informatie

Uit ervaring blijkt dat veel mensen vaak niet de juiste bestanden aan ons kunnen aanleveren. Daarom geven wij u graag wat nadere informatie.

Steevensz Designs werkt met vectorbestanden. Dit betreft een AI-bestand of een EPS-bestand. (Dit is met uitzondering voor producten van de 3Dprinter)

Deze bestanden zijn bestanden met een lijn waardoor dit oneindig vergroot kan worden zonder dat het zijn scherpte verliest.

Wanneer er geen AI-bestand of EPS-bestand kan worden aangeleverd, moeten wij het aangeleverde bestand omzetten in een lijnbestand ofwel vectoriseren.

De tijd van dit vectoriseren is afhankelijk van de complexiteit van het logo. Soms moeten wij het ontwerp opnieuw tekenen. Wanneer u ons het gebruikte lettertype kunt aangeven, helpt u ons al een eind op weg.

Prijsindicatie

De prijs is afhankelijk van wat uw wensen precies zijn
Wij hanteren een uurtarief van 45 euro per uur.